Головна ЗМІ про нас Преса Франківські комунальники посварилися через аварійне відключення котельні

Франківські комунальники посварилися через аварійне відключення котельні

Інтернет-сайт «pravda.if.ua» 25.10.2019 - 11:41

PIF 2510

23 жовтня котельню, що розташована на Хриплинській, 11а (на території «63 Котельно-зварювального заводу») без попередження відключили від централізованого постачання води від КП «Івано-Франківськводоекотехпром».

На пульті аварійно-диспетчерської служби ДМП “Івано-Франківськ теплокомуненерго” одразу ж зафіксували аварійну зупинку котлів цього теплогенеруючого об`єкту через падіння тиску води. Лише на місці бригада спеціалістів “ТКЕ” з’ясувала, що води немає через відключення «63 Котельно-зварювального заводу» за борги перед “Водоекотехпромом”, пише Галка.

“ПРО ТЕ, ЩО ВОДА НЕОБХІДНА КОТЕЛЬНІ, КОТРА РОЗТАШОВАНА НА ТЕРИТОРІЇ ЦЬОГО ПІДПРИЄМСТВА І ЗАБЕЗПЕЧУЄ ТЕПЛОВОЮ ЕНЕРГІЄЮ ТА ЦЕНТРАЛІЗОВАНИМ ГАРЯЧИМ ВОДОПОСТАЧАННЯМ ВІСІМ ЖИТЛОВИХ БУДИНКІВ НА ВУЛИЦЯХ НОВА, НАФТОВА, НЕЗАЛЕЖНОСТІ, А ТАКОЖ ЗОШ №15, ДНЗ №15 «ГУЦУЛОЧКА»ТА УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ, ТИСМЕНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД, ДО УВАГИ, НАПЕВНО, НЕ ВЗЯЛИ. ІМОВІРНО, НЕ ВВАЖАЛИ ЗА ПОТРІБНЕ ТАКОЖ ПОВІДОМИТИ ПРО ЦЮ «АКЦІЮ» І КЕРІВНИЦТВО НАШОГО ПІДПРИЄМСТВА. ЯК НАСЛІДОК: АВАРІЙНА ЗУПИНКА КОТЕЛЬНІ І АБОНЕНТИ НАШОГО ПІДПРИЄМСТВА, А ТАКОЖ ШКОЛА ТА ДИТЯЧИЙ САДОЧОК ЗАЛИШИЛИСЯ БЕЗ ТЕПЛА”, – КАЖУТЬ ТЕПЛОВИКИ.

Тепловики кажуть, що якби не тепла погода, то котельня, мережі і внутрішньо-будинкові системи будинків могли б вийти з ладу.

“АЛЕ ПОПЕРЕДУ ТІЛЬКИ ПОЧАТОК ХОЛОДІВ. ТОЖ, НАСКІЛЬКИ ПОДІБНІ «АКЦІЇ» БУДУТЬ ВИПРАВДАНИМИ В ТЕХНІЧНОМУ І МОРАЛЬНОМУ ПЛАНІ?”, – РИТОРИЧНО ЗВЕРНУЛИСЯ ДО КОЛЕГ У “ТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО”.

станом на 01.10.2019