Головна ЗМІ про нас Преса Через борги заводу у Франківську школа, садок і будинки залишились без тепла

Через борги заводу у Франківську школа, садок і будинки залишились без тепла

КОЗАК СЕРГЕЙ

Інтернет-сайт «cometa-if.news» 24.10.2019 - 17:33

KometaLog 2409

У середу, 23 жовтня котельня, що розташована на вул. Хриплинська, 11а (на території «63 Котельно-зварювального заводу») була відключена від централізованого постачання води від КП «Івано-Франківськводоекотехпрому».

WWody 2410

На пульті аварійно-диспетчерської служби ДМП «ІФТКЕ» було зафіксовано аварійну зупинку котлів цього теплогенеруючого об`єкту через падіння тиску води. На місце негайно прибула бригада спеціалістів ТКЕ.

Як з’ясувалося, за борги, які виникли у «63 Котельно-зварювального заводу» перед КП «Івано-Франківськводоекотехпромом», останній вирішив припинити централізовану подачу води на цей об’єкт.

«Про те, що вода необхідна котельні, котра розташована на території цього підприємства і забезпечує тепловою енергією та централізованим гарячим водопостачанням 8 житлових будинків на вулицях Нова, Нафтова, Незалежності, а також ЗОШ №15, ДНЗ №15 «Гуцулочка» та Управління Національної поліції, Тисменицький районний суд, до уваги, напевно, не взяли. Як наслідок: аварійна зупинка котельні й абоненти нашого підприємства, а також школа та дитячий садочок залишилися без тепла», — зазначають у підприємстві.

станом на 01.10.2019