Головна ЗМІ про нас Преса У Франківську готують до запуску ще один котел на біосировині

У Франківську готують до запуску ще один котел на біосировині

Інтернет-сайт «0342.ua» 26.11.2019 - 20:54

Sajt0342 Log 0807

В Івано-Франківську теплокомуненерго готує до запуску ще один котел на біосировині.

В котельні, що розташована на вулиці Мазепи, 142а вже не один рік надійно працює котел, що виробляє теплову енергію від спалювання деревинної сировини. Із настанням більш холодної погоди керівництвом підприємства прийнято рішення про планове переключення в роботу цього котлоагрегату замість газових котлів. Це дасть можливість ощадливого використання високовартісного природного газу на цій котельні.

DSC 02333 261119

Потужність котла 1000 КВт і всі конструкторські розробки з автоматизації паливоподачі деревинної тріски були розроблені і впроваджені спеціалістами нашого підприємства. 26 листопада на ділянку складування деревинної сировини почала відвантажуватися деревинна тріска. Для прискорення процесу розвантаження КРАЗів було використано спеціальну техніку. Перші 18 тонн біосировини складовано на спеціальному майданчику. Запуск котла заплановано на середу 27 листопада.

станом на 01.11.2019